dezvoltai, om batran, o noua problema. n-o aveam pana acu. imi trebe o decapotabila imprumut. asa, deodata- ma mai enerveaza lume. da sa aiba sunet bun. vreau si io sa defilez prin rahova/ferentari- adica pe la mine acasa- cu craci pe portbagaj- purtatoare se gasesc- si Rammstein la maxim. daca te ingrijorezi de masina, o sa fie guns -cu permis- onboard. da tocmai asta vreau sa demostrez- ca n-o sa se intample nimic. frig fiind, dupa o ora o sa ne intoarcem la baza. (gandeste in liniste de ce n-o sa se intample nimic).

acu, pe bune, asta chiar e o FRUSTRARE. cand in '98, la londra, m-am sucit fix pe Heathrow si m-am intors in tara, desi trebuia sa raman la scortzoshii aia, toti m-au intrebat: de ce, boule? crezi sau nu crezi, asta am raspuns: vreau sa-l vad pe adrian nastase cu catuse. si l-am vazut, eram acolo. si mi-a parut rau de el. nu k n-ar merita, dar nu in stilu ala de kkt si nu de la basescu sigur. acu is in mandra patrie si era sa plec de mai multe ori si n-am plecat (nu k acu as fi plecat k sluga, k in '98), si ma intreb d c. pai mi-e clar. vreau si pe base sa-l vad la fel. cat despre nutzi, n-ar strica filmulete cu niste sporturi la care-ti trebe genunchiere si deep throat- pentru analfabetu de/din servicii care nu stie inglese inseamna gat adanc, cam cum aveau lebedele de le halea tac-tu la viena acu 15 ani.da alea sunt deja si stiu k din pur patriotism o sa apara pe iutub.

ete si imi scormonii subconstientu, d-aia vreau decapotabila de imprumut, k n-am timp sa cumpar, ce voiam io sa vad se cam va intampla pretty soon.

e ceva diferenta de zilele din 91 cand ma suna mama zilnic sa ma intrebe daca mi-am tuns coada si barba k sigur o incasez...pe tine, traianus, ce te intreba ma-ta in 91? ai adus kent? dresuri? MAI BINE CIUMPILAC, DECAT COCALAR aveam acu 5 min. la status. si apare careva pe messenger sa-mi zica ceva de genu k la antena3 au zis aia mai bine ciumpilac decat dictator. na si intelege ce-am vrut io sa zic, ce-a inteles omu, si care-i diferentza. k daca basinescu e dictator, hitler, stalin, castro, aia ce-au fost? (pai simplu pt generatia voastra: MEGADICTATORI. k jimi lu hendrixu sau fredi a lu merCURi erau vedete, da mihai a lu jacson si ladi a lu gaga erau megastar/i).deci base e cocalarel- si cam palid. pana la cocalar mai are. si mai e megacocalar de atins. eheeeee. cale lunga. pana si ceasca o avea la "palmares" ceva vag genocid da asta mai are vreo 3-4 ani pana murim toti de foame, k am senila idee k nu trage in noi curand, si daca trage, tragem si noi. asa mi-e dor de o baie de multime, munitia e scumpa...

SI IAR NU MA POT ABTINE: GHICI GHICITOAREA LU MAMA. CINE NU S-A TUNS? CINE RAED IS BACK? CINE SE DUCE IN LARG?

SI LA URMA DESIGUR: BRAVO, COAIE, K AI DAT UN SALAR PE CAUCIUCURI DE IARNA, SA NU IEI AMENDA.

buna ultima replica de la peluza a 2-a: pai Raed nu numai k s-a tuns, s-a si ras in cap.

no, hai de mai intelege ceva...multumim publicului platitor de bilete.