dezvoltai o problema. nu mai stiu aritmetica. nu k as fi fost un mare expert, da poti sa numeri tu pana la 4565823827127849 si mai sus te pierd io...k am plecat la o bere. nu intelegeam niste kestii, stand io de ani de zile bot in bot cu nemtzi, engleji si altzi cocalari sus-pusi. si ma enervai si irosii fo 200 ore sa scanez diversi maretzi. concluzia e : lasa-ma papa la mare. deci ia d-aci:

1.MAMA e pe banii lui- mama ta e tzigan?

2. toata lumea plateste chirie - cat mai mare (unii confunda cu nush ce organ, am chiria mare, am si jeepu mare)

3.90% din ei au rate pe firma. calculeaza tu k vinzi k un nesimtzit cu 30% adaos si ai dobanda 22% DAE.

acu x ani cand mi-am jurat k intermotormasa va inchide- si iote k a inchis- un cocalar de fost restructurat de la motoreinz se uita chiorash la mine cand am intrat in sourumu unde plateau prostii aia 25000 euro pe luna k las dara pe gresia neagra lucioasa. ma uit io, avea dreptate. io murdar, nebarbierit, ala cu cioculetzu standard de retzinut slobozu ori necrescator ori ajustat de 2 ori pe zi. ma mai uit, el tricou de la firma de 20 euro, io tricou de 5, el teneshi de 50 euro, io cizme de 150, el telefon de 300 in rate, io telefon de 20 banu jos. greu de evaluat, nu? da nu venisem sa cumpar de la prostii aia, venisem sa livrez o piesa de 450 euro pe care o si platise un prieten din provincie a lu cocalaru ala. l-am cam luat de barbison de fata cu toti aia da mi-a trecut si m-am carat, las sa alerge prietenu dupa piesa. acu ma gandesc si io: 25 000 kirie, etc, si 2 luni m-au enervat rau aia cu onda lor k vindeau piese la dumping. cand sa nu mai apuc sa-mi revin, isi reveni contabila care imi pusa cifrele in poala laolalta cu altceva si intelesai direct: unii e mai egali ca altii. daca ma aliniez la dumpingu tau abia fac profit 2%. da tu esti demult pe minus. am luat o hotarare ciudata atunci: NU NE-AM ALINIAT, cu 2% mor de foame. tot orashu zbiera k nu te bate cu astia etc. era ianuarie. cand au inchis? in aprilie? ok. das ist gut.

mi-e frica de un singur om: un bogat cu 1 mil de euro care stie pe dinafara macar jumate din ce stiu io si e pregatit sa munceasca 18 ore/zi. daca ala ezista, inseamna k io i-o dau sub coada lu fata morgana zilnic. ma bat cu un hotz cu 11 angajati care impreuna nu stiu nici un sfert din cat stiu io- acu k stie tot orashu, cer scuze la nicu, ala stie mai mult, strict pe felia lui, nu per total- si imi dau seama k hotzu are 1 milion. da nu-s banii lui. ok. astept sa atinga cineva conditiile si-l iau de nevasta. ma bucur k gasesti piese mai ieftine. de multi ani. asa mi-a trecut prin fata okilor si b si s, si intermotomasa, si automobile labaria. si cred ca o sa mai treaca multi. unii oameni imi sunt simpatici, pe altii am boala. da NICIUNUL din prietenii mei nu conduce escalade sau ls 200 (pe credit coaie).

boala lunga e apanajul romanului. cum a zis un prieten cu cifra de afaceri 540 000 000 RON anul trecut: la anu va fi foarte curat pe piatza. da coaie, da mi-am luat pantofi de bal pe credit. cum sa ies pe o piatza curata? daca alunec si cad?

si fraieru ala zice: n-ai nevoie sa iesi k esti deja. in mintea ta momentan.

si cum ziceam k scanai, sa cad in cur- si pregatisem saltea- ghici cate firme din romanika de pe aceasta piatza minunata de 138 ori mai mica decat jermania is pe banii lor. izi zic io: 8%. da idealu tau in viatza e femeia cu mustatza. sau sa faci drift pe gresie neagra la reprezentantza onda, da iote k nu mai e...pune-ti tu in baie.