PIATZA SE REORGANIZEAZA. VOM RAMANE MULT MAI PUTZINE FIRME. DAR SI MAI PUTZINI CLIENTZI DE 2 LEI. DACA ANUL TRECUT SALASHLUIAI 2-3 ORE INTR-UN MAGAZIN CARE ORICUM A DAT FALIMENT SI DE UNDE ORICUM NU CUMPARAI NIK, ANUL ASTA E UN PIC ALTFEL. OBSERVI? CAND ESTI IN LIMITA FALIMENTULUI NU MAI ESTI POLITICOS CU OAMENII DE GENUL "OGLINDA ASTA DE TRANSALP LA 45 DE LEI SE VINDE CU TOT CU BATZ? DA. PAI MIE NU IMI TREBUIE BATZUL, AL MEU E BUN" DAR NICI CAND DE-ABIA REUSESTI SA RASPUNZI LA JUMATATE DIN TELEFOANE NU MAI ESTI POLITICOS. PE TINE, PRACTIC, N-O SA TE MAI AJUTE NIMENI. PROBLEMA TA NU E K PIESELE MOTO SUNT SCUMPE (chiar sunt, in medie cu 400% fatza de piesele auto), PROBLEMA TA E K ESTI TANAR, ENTUZIAST, UN PIC PROST, UN PIC FRAIER SI NU AI SIMTZ TEHNIC. SOCIETATEA A AJUNS LA UN NIVEL LA CARE UN PIC DIN TOATE ASTEA PENTRU TINE = DEZASTRU. PRIMUL SET DE SEGMENTZI L-AM SCHIMBAT LA 9 ANI. ERA ANUL DE GRATZIE 1981. NOI AM FOST SARACI, NU TU. TU ESTI DOAR UN PIC PROST, UN PIC FRAIER SI AFON TOTAL. REGRET DACA AM DEFINIT GENERATZIA PRO, DUPA CE ANI AM FOST SLUGA LU' MEDIAPRO. PRACTIC, AM CONTRIBUIT LA CREAREA TA. REGRET ACUM.

mi se spune k sunt extremist. sunt. mi se reproseaza k doar acuz, dar nu dau solutzii. asa e. cine sunt? asta sunt

SOLUTZII DE ASIGURARI

SOLUTZII DE COCALARI

SOLUTZII DE "SANITARI"

SOLUTZII TEHNICE:

1. invatza o limba straina. daca sun la un mare furnizor din jermania (60 milioane euro piese moto pe stoc) automat sunt redirectzionat catre cei doar 2 oameni din firma care pot vorbi engleza civilizat, pentru k restul, in demnitatea lor teutona, se simt umilitzi vorbind stricat engleza cu "un prost din europa de est". nemaipomenit. la ce te ajuta pe tine? nu la asta. te ajuta sa intelegi macar 50% din manualul de reparatzie. cunosc mecanici nu excelentzi, ci geniali, carora le-a luat 15 ani sa ajunga ce sunt. ar fi ajuns in 5 daca stiau limba aia straina. cunosc mecanici care pun vibrochenu' pe punct si masoara TOATE jocurile la supape. (eventual pe punctu' mort inferior)

2. nu mai cumpara scule din piatza. vei suferi mult

3. NU REPARA MOTO JAPONEZ CU PIESE MADE IN CHINA. vei suferi enorm

4. nu mai crede in minuni. DEALERSHIP nu inseamna cautator pe situri (cum esti tu). dealership inseamna in primul rand garantzia mea k tu n-o sa mori cu piesa vanduta de mine. in al doilea rand, inseamna k piesa care nu se potriveste, nu functioneaza, etc, iti va fi inlocuita in cel mai scurt timp. (rata de eroare pe 2009 a fost 0,83%). n-am vandut niciodata nici macar un surub fara sa am contract cu furnizorul si fara sa fi facut probe tehnice in caz de "mici dubii". colateral, NU MAI VIZIONA HARRY POTTER,sau cum il cheama.

5. despre E-BAY, citeste AICI - incepand cu 13 iunie

6. despre magazine de garsoniera, citeste AICI - incepand cu 13 iunie