AM ZIS DE MAI MULTE ORI CA POSTA ROMANA E O FIRMA DE 2 BANI. BENOCLEAZA-TE MAI JOS. sau foloseste acelasi tracking number i've got: RJ756483263GB ca fie clar, am stat azi, 29 aprilie, cam 3 ore pe telefon cu posta rromana. vin sa ridic coletul de oriunde din romanaia. fac orice efort posibil sau imposibil sa nu stric vacanta de 1 mai a mai multor oameni. raspuns: reveniti luni. nu avem piesele inca. ele se afla de joi in calea giulesti 6-8, desi unul din noi a asteptat 6 ore acolo. din punctul meu de vedere, e simplu: posta rromana sa-mi sooga poola. ALL MY RESPECTS, PARCEL FORCE. 2500 KM IN 48 HOURS.ROMANIAN POST FAILED TO DELIVER THE GOODS IN 48 HOURS FORM 7 KM AWAY, EVEN IF WE HAD A CAR WAITING IN FRONT OF THEIR WAREHOUSE FOR 6 HOURS. "OUR WAREHOUSE IS NOT PUBLIC-OPEN".

UPDATE 2 MAI: sa ne intelegem, sistemul e de cacat. O parte din oameni sunt o.k. Fata aia care imi cara mie, pe jos, marfa, pt. ca am vorbit frumos si s-a purtat cum trebuie, e un erou pt. mine. Loool chiar eram la bere ieri seara si discutam problema si ghici ce film era pe nush ce kanal tv? POSTMAN. Come on, e ironia suprema. P-aia ii impusca in timp ce duceau o scrisoare, ca voluntari, k nu primeau bani, si io tin masina in fatza poshtii doar iese o mujista sa-mi dea marfa mea, platita de mine si transportata pe banii mei...aiurea coaie, de unde?

Ca sa n-o complic, e simplu, ori ai facut 0,0729 km pe ora, considerand k ai lucrat de 1 mai, ori ai facut 0,0972 km/h daca nu ai lucrat de 1 mai. Transformand in timpi "europeni" gen parcel force, reiese k aia 2500 km trebuia sa mi-i parcurga in:

0,0972 km........................................1 h

2500 km ..........................................x h

unde x = 2500 x 1 : 0,0972 = 25720,16 hours : 24 = 1071,66 days

thanks god, parcel force moves "a little" faster...

DACA NU GASEAM AIA 2-3 OAMENI DE LA POSTA CU CARE SA POT FACE TREABA, JUR K PLATEAM PE FAN COURIER SA-MI RIDICE MARFA DE PE STR. BARCA SI SA MI-O ADUCA PE PETRE ISPIRESCU, DISTANTA 300 METRI. TE PLANGI K AI SALAR 700 LEI/LUNA? PE MINE M-AU COSTAT 6 ORE STATIONARE 240 LEI. SI TOT N-AM REZOLVAT. D C? K UNU PLATIT 7 MIL E INCOMPETENT. VEEERY STRANGE, I'D SAY.....

cum castigi bani din paguba asta? f simplu. dai link la 50 de parteneri externi, cu traducerile de rigoare. ai facut posta rromana poate mai de kkt decat este si ai castigat mult timp, nervi si bani. neamtzu se va tavali de ras si va cerceta-poate- si nu-ti va mai trimite niciodata pe posta rromana. iti va trimite pe banii lui, pe curier, care iti bate la usa. si da, am fost la otopeni in depozit ne-public-open si mi-am luat marfa, k se poate, caca_pitalistu intelege k marfa tre sa circule. prashitoru de roshii nu. culegatoru de capsuni da. oups, e o problema. capsunaru din spania nu se tavaleste k ce mult munceste el pt 700 lei/luna, iti zic sigur...

PENTRU MINE, CAPSUNARU ALA E CHIAR UN MUNCITOR, SE PISHA PE ORICE FUNCTIONAR AL STATULUI