daca ai avut acvariu, stii despre ce vorbesc. daca nu, iti explic (sau esti poponar, k tot era un banc?) stai tu k un imbecil ce esti sa calculezi cat rulaj iti lipseste pana la urmatoarea treapta de discount. si apare un mare ceva. mecanic. dealer. reseller. in timp ce tu te plictisesti cu 48 de mail-uri nesolutionate si la fel de multe ferestre de mess deschise, marele cine o fi el intelege k esti bagat in ceva care conteaza. si k sa nu te deranjeze prea tare, isi ia o tigara din pachetul tau si o cafea de la "free slot machine" cum zice un prieten, sau mai simplu, "ce, babo, te deranjeaza k io castig mereu?" . dar cocalarul n-a venit acolo degeaba. el vine sa pozeze politicos si sa-ti vorbeasca gros k e barbat. dar se plictiseste dupa 3 minute. si trece la etapa urmatoare. care e aia? daca stii raspunsul la intrebarea "ce face un tzigan imediat dupa ce porneste un computer" ai castigat. daca nu, tot ai castigat, k iti zic: "deschide recycle bin". ete si ce face sanitaru? ce tre sa faca el, conform cu job description. incepe sa "dikleasca" prin gunoi. pe sub masa. prin curte. si vede o placutza de frana terminata in proportie de 95%. el e politicos. intreaba daca si-o poate insusi. k mai merge. tie nu-ti pasa, k e la gunoi. ia-o ma. dar in nemernicia mea, ma deranjeaza k de fatza cu 8-10 clienti sanitarul a zgarmat in gunoi. si o fac pe prostul. si zic: "ce kkt, d c are honda 5 coduri diferite de intinzator de lantz de distributzie pe acelasi model?" era doar o capcana. pentru k trebuie sa afli daca un individ atat de umil are si vreun strop de orgoliu. si ghici cine raspunde. sanitarul: "pt k intinzatoarele de lantz de distributie la honda sunt pe cote de reparatzie". te ascunzi sub birou sa razi. si cand iti trece, zici: "si io cum aflu care e bun?" si sanitaru':"pai ti-as zice, da' am laptopu cu programele originale in top-case" (alea costa mai mult decat are el in total, cu tot cu salariul pe 50 de ani de schimbator de ulei de scootere. dar tu insisti "pai ada laptopu, sa ma ajuti". "nu, k n-are baterie". "pai am io 2 incarcatoare universale". "pai nu, k modelu meu de i-pad (sau ce a vazut el pe ibei) merge doar cu un incarcator special, nu ai tu". "aha, merci pt ajutor". aia 2-3 care chiar au venit cu treaba si mai inteleg ceva rad pe infundate. si brusc apar un prieten. poate am gresit. nu trebuia sa numesc sanitarul si cocalar. ei se completeaza armonios. si cum ziceam, vine un cocalar. "salut ma" zice cocalarul. si ghici ce intreaba sanitarul

-AI MA BENZINA? DA SI MIE UN LITRU.

DEFINITZIE: pestele sanitar e indispensabil in orice acvariu. haleste rahatul celorlalti. dar sanitarul e aurolacul de la coltz care se roaga sa-ti stearga parbrizu. tu vrei sa pari altceva.

DA, AM O FRUSTRARE CU TINE. NE FACI PE TOTI DE RAS. SI MI-E MILA SA-TI DAU O PALMA CU DINAMOMETRICA. AM ZIS DESTUL K SA INTELEGI CINE ESTI/ SUNTETI? ALTI 20-30 DE OAMENI STIU DEJA. FA-NE TUTUROR O FAVOARE. DISPARI. AM UN COMPLEX, NU POT SA BAT O PISICA JIGARITA CARE IMPLORA MANCARE. DAR. POT SA TE BAG IN COSUL DE GUNOI DIRECT SI SA TE DUC LA TOMBERON. ANUME AM CUMPARAT UN COS ENORM. DACA TE INDOI BINE- SI CHIAR POT- INCAPI PERFECT. PENTRU K CE FACI TU E "SPORT DE CONTACT". AICI E PARTEA PROASTA. NU POTI SA DIKLESTI IN GUNOIUL MEU DE LA TINE DE ACASA.

orice escaladare a acestui text, raportat la lumea reala, ne va face o placere deosebita

100% din ce apare mai sus e situatie reala si poate fi probata cu martori. nu ai drept la replica. ai drept sa dispari. daca nu ai, ti-l livram gratis. dar vei petrece noaptea in tomberon, pe glina.

and finally, pot sa-mi arunc singur gunoiul. nu trebuie sa-l vinzi tu la specia complementara, cocalarul