UPDATE 14 IUNIE

DISCLAIMER: ACEASTA PAGINA NU SE REFERA LA NICI O PERSOANA CARE CONDUCE MOTOCICLETA

asta era o sectiune care se cerea demult. desi o parte din clientii nostri lucreaza in asigurari, (adica sunt chiar motociclisti) cu scuzele de rigoare (pentru k ei sunt oameni seriosi, in proportzie de 100%), vom incerca, in continuare, sa umilim cat mai multi din colegii lor. d c? pentru k asa e cinstit. pentru k daca tu, k o javra ordinara (care este), ai vazut in fata okilor un "imbecil" care abia merge si care n-a dormit de 3 zile de dureri, primul tau gand a fost: cum sa-l ard pe prostul asta cu vreo 2000 de euro sa-mi iau si io o prima de 1 milion si un alt k..t de sef cu q7 sa ma manghaie pe capatzana de retardat k ce bun sunt io. k tu te-ai nascut un gunoi penibil cu klio in lizing si ti-a dat penibila firma in care lucrezi o pocnitoare digitala de 2 lei care face mai putin decat o baterie din oricare din camerele mele foto, nu conteaza. tu esti pe pozitzii. tu n-ai habar. pentru tine, un rezervor de hayabusa se repara la fel k o bara de taximetrist drogat cu logan. sa moara ma-ta de la botosheni, mic parvenit de bucuresti care ai rate mai mari decat castigi, k ai dat 150 000 euro pe un 3 camere in pantelimon, care mai face acu max 40 000?

nu-mi plac asa: tzaranii, slugile, parvenitzii, cocalarii, sanitarii, si cei mai multi oameni din asigurari. pentru k un om din asigurari poate fi in acelasi timp si cocalar, si parvenit, si tzaran, si sluga. si de cele mai multe ori este, pentru un salariu mai ridicol decat scoate un mecanic premium intr-o zi de munca.

problema nu rezida din dificultatzile financiare ale firmelor de asigurari, care oricum sunt vai mama lor, majoritatea. problema pleaca de la faptul k o firma cu picior in groapa reuseste sa gaseasca o sluga muritoare de foame care are 2 optziuni. ma angajez la prostii astia si ard oameni sau ma intorc la botosheni la mama si vand rosii in piatza. cine ma, io? pai io-s cineva ma. tzarane, take my word: marsh si vinde roshii in piatza. itzi va fi mai bine decat sa pleci zilnic de la un job subuman, care mie imi face greatza, cu multumirea k pe ala cu 22 fracturi l-ai ars 1000 euro, si pe proasta aia cu fractura de bazin si plaman perforat ai pacalit-o cu 500. dar proasta aia putea sa fie nevasta-ta (stiu k ea a plecat la mall la fitness si acu gafaie in camin la agronomie)

nici asta n-ai inteles. o sa-ti explic 2 variante. in oricare din ele, dupa ani de parvenire, ai ajuns sef de filiala. esti un kkt respectabil cu phaeton in lizing si casa in pipera pe o strada unde toate casele sunt la fel. nevasta-ta nu mai gafaie in camin la agronomie, ci in alpi la "team-building". varianta 1: pe fi-ta de 12 ani care se duce cu bicicleta la scoala o lasa paralizata alt cocalar cu bmw muci si numere de italia. si alt mu..ist k tine itzi va da 5000 euro daune. itzi place? tu, fiind marele smecher, o sa obtzii chiar 30 000. chiar 50 000. chiar nu conteaza cat. si probabil, in timp ce fi-ta sta paralizata in carutz de invalid, o sa dai si o petrecere. atat de imbecil esti.

varianta 2 e chiar mai simpla. am adunat in ani de zile devize, mailuri, smecheriile voastre. vor deveni publice curand. poate, intr-o zi, o sa cumpar un mare jeep cu un mare bull-bar. si o sa astept sa iesi din parcarea maretzei tale firme. chiar o sa-ti fac semn k te las sa iesi. si tu o sa iesi probabil. mai departe, o sa ma comport k si tine.

nota: logica elementara spune k trebuie sa patzeshti asta in perioada de klio in lizing. cica e mai eficient. ce zici? vaduva aia va fi fericita oare? copilu ala care n-a mai apucat sa se nasca nu va mai plati pentru greselile tale? think about that. te rog, chiar incearca. nici un salariu din lume nu justifica ce faci tu. e mai ieftin si muuuul mai eficient sa incerci sa ataci o banca. sigur k nu esti in stare nici sa vinzi roshii in piatza. deci ori te vei impusca din greseala cu arma cu care ataci, ori vei putrezi in parnaie. da fa ma si tu ceva cu viatza ta. nu trai k o rama, din durerea altora.

Dupa doar o noapte de la postare observ comentarii. De ce atata ura? Pentru k ajunge sa vad mobra si constatarea ta sa-mi dau seama ce fel de om esti. Pe langa k tehnic esti total afon (n-ar trebui sa angajeze oameni care stiu diferentza intre carcasa instrumente bord si cadru de bord?) cand vad ca ai scris la un k8 cu rezervorul infundat "reparatie 2 ore" imi vine sa vars. 2 ore in mintea voastra la tarifele de le-ati negociat cu alti muritori de foame k voi de se cred servisuri inseamna 2 x 40 lei= 80 lei. Deci simplu, explicatia este:

PENTRU K IMI VINE SA VARS CAND VAD CE-AI SCRIS. Pentru k din ce ai scris imi dau seama cat de prost, afon si meschin esti. Din pacate pentru tine, ai lasat "urme". Am numele si semnatura ta pe documente oficiale. Pot demonstra k, intr-un singur deviz, ai refuzat inlocuirea a 2 sau 3 piese in valoare de 2000 de euro dar ai platit de 4 pana la 8 ori mai mult pe altele 5-6 astfel incat s-a ajuns tot acolo. Dar, in mintea ta, esti mandru. Crezi k l-ai facut pe prostu' ala de-a stat 3 ore in carje asteptand sa-ti faci tu "meseria". Din nefericire e si adevarat. Pe cei mai multi i-ai si facut. Inclusiv pe mine personal. De mai multe ori chiar (am fost si io prostul ala care sta in carje, diferentza e doar k io stiu, la fiecare din voi, cum va cheama. Nu stiu, de fapt, dar am salvat datele undeva)

Si, in acelasi timp, am cu ce compara. Cu cei 15-20 de colegi ai tai care merg cu motoru' zilnic. Rar am vazut oameni atat de fair. Pe cei mai multi i-am cunoscut in timp ce-mi faceau constatarea nu la mobra mea accidentata, ci la masina, culmea. Si pandeam acolo k un caine turbat sa le sar la jugulara pentru orice mizerie de bandou de 44 lei. N-am avut motiv. Si in timp ce vorbesc cu omu observ sub birou un Shoei XR de exemplu. AIA A FOST O REVELATIE PENTRU MINE. Am inteles k nu job-ul va face asa. K nu conteaza firma la care lucrezi. K nu conteaza nimic decat un singur lucru: ce fel de om esti. Din pacate, job-ul iti da ocazia sa dezvolti total ce esti: O JAVRA.

cine spune asta? eu -k sa stii pe cine ar trebui sa dai in judecata, daca textul de mai sus n-ar fi adevarat. la cerere, si numele tau va aparea aici.

stii de ce? pentru k am permis moto de cand tu aveai 6 ani. d-aia. pentru k inlocuiam cuzinetzi cand tac-tu nu facuse inca prima laba. jenant? cere satisfactzie. 18 gigabytes de documente abia asteapta sa fie postate.

SOLUTZII PENTRU ASIGURARI AICI