SUSTIN SCUMPIREA COMBUSTIBILULUI

ma tot uit la ce mass-uri primesc. e isteria cu benzina acum. o iau din alta parte. ce observ.

-nu mai vine pitzipoanca cu jipu pe simulacrul de autostrada (autostrazi) sa-mi dea flash-uri 1000 desi io merg 160 km/h (si cand accelerez i se taie peste 4 secunde- i-a zis cineva k explodeaza silicoanele la 200 la ora, cred doar)

-nu-mi mai taie calea pensionaru cu basca si dacia oem 1977 dar care nu mai are frane, k deh, daca n-as fi bagat 5000 dolari intr-una, poate n-as avea voie sa vorbesc despre asta.

-nu mai trebuie k din 3 in 3 stopuri sa-i rup o coasta lu' moldoveanu manelist care e agent de vanzari in bucuresti, i-a dat firma clio si-l rupe-n doua k e smecher- nu urasc moldovenii, mama d-acolo e si am facut 4 ani liceu in zona, da' ma exmatriculau de 2 ori pe an, obositor. dar urasc moldoveanu manelist in chirie la bucuresti cu clio de la firma si aifon alb. nici n-am prea vazut d-astia, in ultimu an. locuri de parcare la mine la bloc observ deja k sunt suficiente. 2010 A FOST ANUL IN CARE AM CIRCULAT CEL MAI BINE, INDIFERENT CU CE, MASINA, MOTO SAU BICLA.

-in 2009 trebuia sa-mi urc troskoleta pe trotuar s-o parchez langa ghena si mereu gaseam doi cocalari intr-un beemveu ursuletz vai mama parcati pe trotuaru pe unde trebuia sa trec cu mobra, cu muzica data tare, k deh, treceau spre casa fetele de la liceu' din colt. chiar am batut la aia ceva, pana n-a aparut criza nu au disparut.

-citeam alea k statu ia 70 la suta. si toti va tavalitzi k sa ne urcam in capu' benzinarilor miliardari. ma, da cat de prost esti? benzinaru ala munceste, coaie, faca ceva in pana mea, nu enumar tot ce face sa-ti ajunga lichidu ala tie la poNpa, da' maretzu' stat roman ce face pt aia 70 la suta? o poola face. nik. ii ia doar. si tu vrei sa-l boicotezi pe benzinar.

SANTA CLAUS IS MOM AND DADDY. your truly, Wikileaks

geniala idee. sa boicotam un anumit brand. nu intelegi k ti s-a indus asta? hai sa boicotam nush care brand. nu ti-a explicat nimeni d c ala si nu altu. doar ti-a bagat in cap. si acu tzopai. cat o sa lase din pret benzinaru ala care isi ia 30 la suta da mai si munceste pentru? vai mama coaie. ala care ia 70 la suta ar putea renuntza la 30? io cred k da. ala care ia 30 ar putea renunta tot la 30? cred k nu. doar diferentzxa de tva e 5%.

hai sa facem sa rupem sa etc. vesnica labareala. ce n-ai propus si nici nu ai ales: MERGI PE JOS.

NU MERGI TU PE JOS. TU TRE SA TE DAI. CUM A ZIS UNU MAI DESTEPT K MINE, DACA VA INCHIDE BULEVARDU MAGHERU E DOLIU NATIONAL PT UNII.

daca toate benzinariile din romania s-ar inchide brusc pentru 1 luna, ai sta in genunchi in fata lor.

MERGI PE JOS.

MERGI PE BICLA.

NU TE MAI TAVALI. NE RUPEM GATU INTR-UN ORASH SUPRAAGLOMERAT UNDE 30 LA SUTA DIN VEHICULE NU MAI AU CE CAUTA PE STRADA, 30 LA SUTA DIN SOFERI LA FEL, DAR SUNTEM TOTI ACOLO, CLAIE PESTE GRAMADA.

BOTTOM LINE: DACA TU CREZI K MILIARDARU DE BENZINAR VRU BRUSC MAI MULTI BANI, ESTI UN FRAIER. BRUSC MAI MULTI BANI VRU PROSTU CARUIA I SE TERMINA MANDATU CRED IO. MILIARDARU BENZINAR VA FI MILIARDAR BENZINAR SI PESTE 30 DE ANI. DA O ANUME BLONDA DIN CE MINISTER TURISTIC NU SPUN, NU VA MAI AJUNGE NICIODATA MAI SUS DE ATAT.

ai fost vreodata printr-o tara straina? printr-un mare orash? nu te surprinde k la neamtzu la ora 12 strazile sunt goale? nu te frapeaza miile de biciclete "parcate"? ai stat vreodata la coada la metrou in new york? 45 minute? nu cred. GUESS WHY. K INCA MAI AI BANI DE BENZINA. NU DE AIA DE FAPT. CREZI K DACA PLIMBI UN CAZAN DE COLO COLO AI UN STATUS SOCIAL. SI PROSTU DE REGE A LU SUEDIA MERE PE BICLA. ITI TAIE CALEA O MASINA, O VEZI, PUI FRANA. NU SE INTAMPLA NIMIC. IL INJURI SI PLECATI AMANDOI MAI DEPARTE. GHICI IN CE TARI KESTIA ASTA E DEJA CAZ PENAL PENTRU ALA. NU IN ROMANIA. GHICI DE CE.

ACCEPT ASTA DINTR-UN SINGUR PUNCT DE VEDERE. ORICNE ARE DREPTU LA O MOARTE ONORABILA.MAI BINE MORI CU GUMA PE SARME, O SA FIE MII DE RIP-URI, DECAT CU GATU TAIAT IN SOHO. (desi nivelu de eroare in aprecierea realitatii e la fel d mare. nu stii sa mergi da-ti iei hayabusa, nu stii sa te batzi da te duci sa te plimbi prin soho, noaptea)

-