in garaju ala au intrat multi oameni. o parte meritau sa fie skiloditzi. am evitat cu gratie. altzii sunt IDOLI pentru mine. au fost acolo la o bere sau cafea cei mai buni mecanici din romania. cei mai buni agenti de vanzari, fauritori de situri, de jocuri pe pc sau telefon, cei mai buni purtatori oficiali de cagule, cei mai buni manevratori de semighidon. vrem sa refacem o chiulasa? avem cel mai bun om. vrem sa ajungem repede pana la hamburg noapte pe ploaie fara faruri, conducand doar pe lcd night vision? avem cel mai bun om. vrem sa aflam cum dobori 12 insi cu 9 focuri? are cine sa ne arate. a fost o experientza fenomenala. am cautat-o dar n-am crezut k ajung la ea. ai ramas in drum la praga, la hamburg, la amsterdam, la londra, la timisoara, la cluj, la moscova, la varna? da-mi un telefon. cel mai probabil cunosc pe cineva acolo. ah, sa facem o diferentza. NU TU, MIC COCALAR, CARE CERI FOAIE DE 46 IN LOC DE 42 K N-AI BANI SA SCHIMBI LANTZU. mi-e un pic greu sa inteleg lumea voastra si nu fac nici un efort de fapt. cum va prind, va foot in gura. -re-tzi ai draq cu melcii vostrii.

dar despre altceva voiam sa bat campii

DESPRE REVELATZIA SEZONULUI

e cam octombrie jumate, greu de presupus k mai apare ceva inca si mai tare. ora la mine e 04.13.

vine intr-o zi un tip la mine sa vorbim 1-2 kestii. absolut intamplator, inainte venise un alt tip, tot din gaska/sistemu lor. cu ala vorbisem altceva, si am ramas doar cu o chestie: exista oameni. exista de fapt oameni si soareci. acu nu vreau sa te descalific k nu l-ai citit pe John Steinbeck. de cam 15 ani nu mai ies niciunde cu nimeni. da, ies cu fi-mea la mall sau la mcdonalds. (evident, cu gajika ies oriunde, desi am luat-o cu acte si a iesit din garantzie. m-am plans la producator da' ma-sa mi-a dat prin gura: intretinere necorespunzatoare, nu face obiectul garantziei. ok)

revin la primu tip, revelatzia sezonului. a zis o chestie, pe care o gandesc de vreo 20 de ani. nu mai stiu cum a zis-o, dar o zic pe-a mea: cele mai mari neintelegeri provin din asteptarile noastre catre ceilaltzi. da da mr wolf. mare vorba. am suferit de piese muuuuultzi ani. am imbogatzit si negustori si bisnitzari. in 1997 la 2 noaptea am oprit dacia sa-l ajut pe un demostene sa schimbe garnitura de chiulasa la simson (oricine se simte jignit sau vrea sa fie sters de aici are tot dreptu). cum am mai zis, in 97 beam beri cu apashu la baraju dunarii, io locuiam in prima mea casa proprietate personala din bucuresti, la faur poarta 4, bloc de nefamilisti, 16 metri patrati. cel mai misto era k: AIA era prima casa din bucuresti unde rasarea soarele. k dupa blocu meu urma un mare camp.

deci acu ma tavalesc k o tarfa din telenovele inshelata k nu are 1200 grame silicon peste coaste, ci doar 1050, desi a platit 1200

apari tu, user xxx pe mess

vrei piesa y. io zic da. vine in 8 zile. platesc io 180 de euro in avans la furnizor sa ti-o vand tie cu 210 si tu nu mai vii dupa ea. cine-i prost? evident, io. nu te cunosc, nu stiu cine esti. ce nu intelegi tu e k pe mine ma doare la poola. nu as fi dat comanda decat pe un procent estimat de vanzare de minim 80 la suta. desigur k alte variante te trimit in 300 euro. desigur k tu nu ai piesa pt k nu ai venit dupa ea si io am vandut-o la 3 zile dupa ce a sosit . desigur k reapari dupa x zile si deja trebuie sa platest si avans si pretul e altul. naspa. naspa pt tine. oricum esti un prost oarecare. da io-s dezamagit. io care am suferit dupa piese. io care am motor de 1000 euro si stoc de 70 000. aici intervine omu de care am zis si revelatzia. eronat. nu tre sa astepti nik de la nimeni. daca ti se pare k oamenii sunt PROSTI, MESCHINI, KALICI, AGRAMATI, MANELIST I, LABAGII, afla o kestie: sunt mai mult decat atat. da da mr wolf. danke schon. dupa 20 de ani trebuia sa vina cineva sa-mi spuna asta in cuvinte. daca zac la miezu noptzii in mijlocu drumului cu ambele picioare rupte si sun in ordine niste cei mai buni prieteni n-o sa vina nimeni. dar daca sun pe baiatu lu femeia de serviciu de la bloc cu care am vorbit de 3 ori in viatza mea si i-am adus ieftin 8 piese de golf 1 k asta conduce o sa radem. ala vine. so? so nik. asta e diferentza intre great expectations si mangleala. da io nu sun nici pe ala nici pe al'lalt. io sun oameni cu care am contract. si aia v in oricum, indiferent k e revelion, pastele cailor sau lapovitza.

O SA PUN DE-ACU LA URMA CAT AM BAUT. 14 BERI. NOAPTE BUNA