putini oameni am urat. multi prieteni, colegi, superiori au crezut ca detecteaza - in cazul meu- ura cand de fapt nu era vorba decat de o senzatie atat de abrupta de sila incat reactionam -cum ar spune neste militzieni- cu fortza extrem de disproportzionata. inca am asta si o regret. dar oamenii pe care i-am urat sunt mortzi sau au suferit traume atat de apropiate de zona ireversibilului incat aproape regret -end of it, stii tu d c, legea europeana e clara referitor la autoincriminare.

bai dar k totalitate de nivel de greatza unu singur a fost campion. atatzia ani mi-a facut omu ala greatza ca as fi platit toti angajatzii lui sa vina la mine- dar probabil nu as fi putut folosi la capacitatea reala decat unul au doi si oricum mi-era mai ieftin sa-l eliberez total de pacate, mareatza functzie care nu o detzin ci mi-am creat-o ma obliga sa fiu econom cu banii firmei...

nu cunosc multi oameni si chiar evit sa socializez. cunosc fix acei oameni care trebuie. nu discut de nush ce tico rasturnat pe nush ce serpentine pentru ca nu stiu destule. io stiu ca eram membrul 1435 parca al unui forum care era la o firma denumita gen "probicla" si tu erai angajat acolo si am aflat de-abia dupa 5 ani ca ai fugit cu datele utilizatorilor, k d-aia am primit prin 1995 mail ca s-a schimbat modificarea si e,a, va fost o eroare si io tre sa ma rog de tine sa-mi dai alta parola si io m-am rugat k atunci ai fost mai inteligent k mine. k acum, oriunde in ...ue, e fapta penala, treaca. in romania de atunci nu era, si tu erai mai adaptat la realitatea aia k mine. intr-un articol de antiblog de anul asta referitor mai mult la mototul te-am numit cocalar in vreo limba neromaneasca. k din 2012 si mototulu' romanesc nu va mai fi nici pe departe ce-a fost, de-abia am fost informat si as putea sa ma bucur (altu care-a fujit de unde era angajat cu niste date, cam deodata cu tine, k nu intelegeam ce va leaga). k ti-au plecat oamenii, nu e de mirare la caracteru tau infect. abilul din 1995 se dovedeste simplu cocalar in 2011. s-au mai schimbat valorile, au mai evoluat lucrurile, dar tu ai ramas pe loc.

bai da' ma umfla rasu' k un prieten primi spam+virus de pe adresa ta. adica ce coaie, patesti si tu ce ai facut la altzii acu 16 ani? you wish! ala n-a fujit cu baza de date sa haleasca o ciorba el, doar el, ala a fujit cu ea sa te arda. ASTA E URA. CAND CINEVA IROSESTE RESURSE CARE I-AR ADUCE BANI IN SCOPURI DE REVENGE.

deci rar am ras atat. asa ca, declar in mod oficial:

PARTY!

ce-ti pasa tie, simplu user? iti zic io exact: e sfarsitul unei generatzii de ciorditori incompetentzi care se cred imparatzi. believe!

 

P.S.: k se speriara unii de bigotismu titlului. ia d-aci bancu":

Late one night, a burglar broke into a house that he thought was empty. He tiptoed through the living room but suddenly he froze in his tracks when he heard a loud voice say; “Jesus is watching you.”

Silence returned to the house, so the burglar crept forward again. “Jesus is watching you,” the voice boomed again.

The burglar stopped dead in his tracks. He was frightened. Frantically, he looked all around the room. In a dark corner, he spotted a bird cage and in the cage was a parrot. He asked the parrot: “Was that you who said Jesus is watching me?”

“Yes,” Said the parrot.

The burglar breathed a sigh of relief, then asked the parrot: “What is your name?”

“Clarence,” said the bird.

“That is a dumb name for a parrot,” sneered the burglar. “What idiot named you Clarence?”

The parrot said, “The same idiot who named the rottweiller Jesus.”