Diana Munteanu ?i Claudiu Niculescu lucreaza la al doilea copil: Anul viitor îi facem un fratior sau o surioara lui David

E o stire veche de vreo 2 luni din Pubertatea. Te miri k merge prost treaba. Acu ani ne injura lumea ca aratam publicului cine mai lucreaza cu Diana si Claudiu in acelasi scop (sigur, fara legatura cu personajele de mai sus, e doar un exemplu). Pai coaie, rupeam 12 jante la masini sa ne iasa. Treceam pe rosu, ne injuram cu politia, -cu Diana si Claudiu nu, cu astia doar ne sunam sa facem misto...baieti valabili...REPET, NU VREAU SA INSINUEZ NIMIC DESPRE ASTIA DOI, CA NU STIU. SI NICI NU-MI BAT CAPU'. N-am cautat ce nevibratorata semneaza stirea, daca asta e stire. Generic, poti trai foarte linistit: dai una pe zi. de genul:

-traian basescu si elena udrea lucreaza la primul copil - acu, la asta, daca ai poze, devine interesant. chiar, fah, fa stirea k lumea. cere un interviu in exclusivitate pentru pubertatea cand "lucreaza" oamenii. vii cu fotograf, tot ce trebuie. poti sa tzii si borcanu'.

-angelina jolie, brad pitt si tribul mutumbu lucreaza la al 23-lea copil pe care-l vor adopta. cine? boc si videanu. mioara.

bai tata, te miri k go swimming si benny hill motors nu stiu sa masoare 3 fire. dar cica traiesc din asta. din ce? din nestiut sa masoare 3 fire. din nestiut sa faca o distributie. ah, uitasem, eram vreo 8 la o cafea intr-o zi si vine un om serios nelamurit, k mere ciudat motoru. pai d c? nush. inainte cand aveam carena centrala - k acu era un pic defrishat- mergea ok. dar MI-A REGLAT WAKA MOTORS CARBURATOARELE PENTRU MERS FARA CARENE. nu ma mai mira nimic deja. pt. k balena aia esuata de la pubertatea i-a pacalit pe niste prosti de sefi sa bage si ea o stire. acu, in trustul ala din carpatii elvetiei unde am lucrat si io si mi-am bagat carnatu de plescoi in sedintele lor zilnic, chiar de 2-3 ori, unde dupa ce mi-am dat demisia m-au mai platit vreo 3 luni si ma cheama sa mai scriu o demisie k o pierdusera pe prima, tin minte k prin 98 parca maretul lars bo petersen (director general) deconta lunar 500 usd pe hartie igienica- am hartiile p-aci pe undeva, toate deconturile lui pe un an intreg. aia macar fura de la bogati sa dea la cocalari (sau cui ii ia ea de imbracat si beut sa n-o vada abundenta cum e si sa-i dea si ei daca dragoste nu e macar o u.e.). da nici nu fura ca supervizeaza un sef mai prost k noi. da astia practic fura. cand iti iau banii sa nu faca nimic sau sa mearga mai prost. astia chiar fura.

nu era asa inainte. dar mi-e clar deja. pestele de la cap se impute. cand chioru conduce golfu baut cu 20 camere tv de fata, io o sa umblu treaz? cand e aia de pelesticoi pe ciclu nervoasa am pelit boola. ne mai taie x la suta sa se aleaga tot cu o cand dragoste nu e.... si iote cum meseriasa face u.e. de 3 miliarde ron bucata.

d c ma iau de unii-altii, altcineva decat chioru piticu plescoaia? a zis o prietena zilele trecute o chestie si ne-am contrazis etc. cum k fiecare trebuei sa lupte unde e el. k e usor sa alegem toti un singur vinovat etc. asa e. deci unde-s io, astasi fac- distribui umbrele cui trebe si in rest dau cu jet express rotativ perpendicular si coroziv. o iesi ceva...

SI NU MA POT ABTINE: BRAVO, COAIE, K AI DAT UN SALAR PE GUME DE IARNA, SA NU IEI AMENDA.