am ajuns deodata la concluzia ca pravalia asta mi-a adus poate mai multa satisfactie decat orice altceva am facut in ultimii 100 de ani si aseara faceam o sedinta scurta cu noul meu coleg- si nush cum vine vorba k se bucura k a scapat de jobu anterior si asta e job de care nu te lasi niciodata si iote deviaza la motivele pentru care te-ai lasa si HOP.

MAAARE FISA CADE PE JOS, MARE CAT UN CAPAC DE CANAL DE MI-A SPART GRESIA.. CE MOTIV AS AVEA SA MA LAS?

aseara n-am stiut raspunsul dar ma trezii acu cu el in pijama. singura parte proasta e ca am devenit caine. nu eram asa. nu mai am nici un strop de mila, compasiune, intelegere. toate povestile triste le-am auzit de 100 de ori mai des k tine. toate manglelile penibile. eram si io k tine, suntem motociclisti si frati. (da numa unu cumpara tigari). probabil nu e asa usor sa devii caine. nu mai ai unde sa bei o bere tocmai pentru ca baietii aia cu crasme, probabil, n-au stiut sau n-au putut sa devina. si au inchis. si dupa aia mi-a mai picat o fisa. cantitatea de cocalari e mare oricum all around. ca sa nu devin si mai caine trebuie sa scap de toti, ceea ce imi cam iese in ultima vreme. si sa-i directionez spre concurentza. si asta imi iese.

DECI. CAND TE IAU LA SHUTURI INTR-UN MOD EXCESIV (ZICI TU)- IO IMI FAC PERSONAL NISTE SERVICII. 1. EVIT SA TE BAT, POATE MI-AS LUXA VRUN DEGET. 2. EVIT CONTACTUL PRELUNGIT CU -A FOST MAMA BOLNAVA, NU NE-A DAT SALARIUL, MI-A FURAT PORTOFELU, ETC- CARE IN CELE DIN URMA AR DUCE LA PUNCTUL 1. 3. SCAP DE TINE DEFINITIV (DA-L MA INCOLO P-ASTA, MA DUC IO SA CUMPAR DIN ALTA PARTE -PE DATORIE). 4. TE TRIMIT PE CAPUL ALTUIA PE CARE POATE AS VREA SA-L VAD IN FALIMENT SA TE EDUCE ALA PE NERVII SI BANII LUI.

exemplul stralucit intr-o situatia d-asta e un kid caruia i-am zis acu multe luni k prefer sa-si cumpere surubelele din alta parte. e ala cu buna ziua aveti oglinda de transalp? da. cat costa? 45 lei. vine cu tot cu batz? da. pai batzul meu e bun, nu-mi trebuie si batz. (la un mom. dat a venit, a vazut-o ,a plecat. probabil inca mai cauta una mai ieftina, fara batz)

ma mai freaca el cu 2-3 kestii si-i spun aia k sa ma lase si sa-si cumpere de altundeva. ii aduc in cele din urma un surub de 32 lei. dupa niste luni evolueaza la un melc de kilometraj. alea transalpistii stiu k de obicei sunt stoc, chiar nu era atunci, era pe drum. ete si pe 15 noiembrie imi da comanda "oficial", cu mail si etc. nu am mai auzit de el pana acu 2-3 zile. da telefon daca e melc stoc. he he ce bine e sa ai memorie. este, da ii zic k nu este. ce face omu? iar da mail "oficial" k el comanda melc.

ete io pe kidu asta nu-l pot trata la fel k pe ala de a venit si mi-a pus avans integral 2000 euro pe masa. de fapt, nici n-a venit ala, nu k n-ar lucra la 200 metri distantza de mine, da transferu bancar a durat mai putin. pentru ca io inca mai cred in niste baliverne care spun k daca ai caracter, cuvant, creier, bun simtz si alte kakaturi dintr-astea o sa-ti mearga mai bine in viatza decat aluia care nu le are. probabil k asa si este. k traim intr-o societate in care asta nu prea se vede, inca mai sper k e o kestie temporara. DA IN FIRMA MEA SE VEDE. DESEORI M-AM LOVIT DE AIA CU "FORTZA DISPROPORTIONATA". DA, ASA E. ASTA FAC. TE FOOT IN GURA POATE MAI RAU DECAT MERITI- DAR MERITI ORICUM.

CUM AM MAI EXPLICAT. TOTI NEGUSTORII TE ABURESC K EI AU DESCHIS TARABA DIN PASIUNE, ETC (SI CONDUC MARI JIPURI, BY THE WAY)

NU TATI. IO AM DESCHIS DIN URA.

daca tarfa de pe centura are dreptu sa refuze sa te soooga, probabil am si io dreptu sa te scot afara, have I not?