SCURT GHID DE CONVERSATIE

 

1. fara add contact- nu-i facebook aici, cauti piese, nu prieteni

2. daca apari cu "buna ziua" si astepti sa ti se raspunda, e gresit. n-o sa-ti raspunda nimeni. ai nevoie de ceva, spune. daca mergi pe strada si te abordeaza un necunoscut cu "buna ziua", raspunzi? n-am deschis firma asta pentru ca simteam nevoia sa fiu politicos sau sa socializez cu cineva. acum cu atat mai putin.

3. evita sa-ti scape un buzz, mai ales daca nu stii cu cine vorbesti. ne enerveaza rau pe toti, ceea ce te indeparteaza de scopul initial.

4. mail, telefon si messenger. as avea o jena sa initializez simultan acelasi contact pe toate. te grabesti? nu vei primi raspuns mai repede, ci dimpotriva.

5. nu-ti convin punctele anterioare, inseamna ca nu esti tipul de client care ne convine noua. cumpara din alta parte, e o piata libera.

ete si exemplu aci:

Robert Niculae: cine esti?
dilodilly: eu nu te-am intrebat cand ai venit cu add
Robert Niculae: ok
Robert Niculae: dar cine esti?
Robert Niculae: de ce ti-as fi dat add?
Robert Niculae: ce faci?
Robert Niculae: esti milionar in euro si dai bani moca
Robert Niculae:
Robert Niculae is typing...
Robert Niculae: sau?
dilodilly: sunt tipul care a scris asta: http://www.dillypoint.ro/scurt%20ghid%20conversatie.htm. am dat doar accept la cererea ta fara sa te adaug in lista, si acum am in fata un buton de ignore pe care il voi folosi.

si l-am folosit. intre noi, fetele, ceva tre sa respecti. posibil sa am mai multi bani k tine posibil sa ma pricep la motoare mai bine k tine. posibil si la femei. putem sa ne masuram si poola. poate stiu si romaneste mai mult k tine. poate te si bat de te caci pe tine (varianta in care foloseste harta de pe site si vino tu cu spume pe care le fac sul si ti le bag in cool) dar nu veni singur, vino cu tot blocu', sa castigam timp.(avem 5 camere instalate, iutub abia asteapta) io, mai ales. in rest nu stiu, ce mai ramane? habar n-am ce e important la generatia vostra de putzopalmisti efeminatzi.dar conteaza pe asta:

WE'LL MEET OR EXCEED ANY O.E.M. SPECIFICATIONS (e valabil si pentru iubita ta). fa o pauza si gandeste, daca ai cu ce.

buna asta, ce zic baietzii, "nu vine robert ala singur, il gasim". poate trebuie facut asa. dupa monitor sunt mii de eroi

regula noua: daca nu stiu cine esti si vii cu "add" vei fi adaugat peste 24-48 ore. daca stiu cine esti si vii cu "salut" , ai calculat gresit. fac un deviz de dauna sau alta hartzogaraie de kkt din care castig de-o ciorba totusi. am ajuns la reperul 15 din 34. cum functioneaza? din programu' lu' honda sau ce producator e, pe serie de caroserie, ma duc la "front fork" si scot un cod, de jamba de exemplu, si-l arunc la unul din furnizori, nu multi, vreo 40. nu caut mult, maxim 8 minute per cod daca vreau sa storc pret bun. deci am asa deschise: programu de piese a lu' honda, si inca niste interfetze de la furnizori, hai, maxim 8. in care bag acealasi cod pana-mi iese mie combinatia de pret si termen livrare necesara. mai am excelu' de dauna, vreo 40 ferestre de messenger, mailu', interfata de magazin- a mea, propriul meu site pe 5-6 variante k tre sa verific tot, etc. si tre sa ies din toate astea sa-ti raspund solemn: "sal". ok. ce fac pe urma? astept sa zici ceva util? cat timp? 30 sec sa zic. nu zici ce fac? raspund la alti 10 insi dauna s-a dus poolii demult, sa astepte prostu k tot e in gips. dar daca am cereri pe TOTI producatorii? simplu. am tot deschis. 8 programe de piese, 40 de furnizori, 40 de ferestre de messenger, acdsee, cs2, excel, adobe reader, macromedia, filezilla,1 mail la 1,5 minute, in medie, si mai suna si 3 telefoane in continuu. si crezi ca ies din toate astea sa-ti raspund tie solemn: "sal"? glumesti, sper...