sa explic simplu niste chestii. stiu ce-i aia seo stiu si ceo. stiu ce inseamna lucrurile astea dinainte sa faci tu prima laba. ok, si mai clar:

fac 40 de ani pe 5 iunie. habar n-am sa fac situri. am invatat sa fac la 39 ani, intre octombrie 2010 si ianuarie 2011. practic nu aveam un site. orice search in gugle pe piese moto ne pozitiona mai jos de pagina 83. intre timp am ajuns pe prima. k mai sunt si cocalari acolo, e simplu. horia cu a lui power FLotors, "a fugit mecanicu cu piesa"- 40 de insi mi-au zis asta, "s-a rasturnat camionu", si mai rau. acu aud k ii cauta nush cati sa le rupa capu. ii cauta poola. ei sunt tot acolo, pe net, cu alt nume si alta adresa. ti-a dat mare tzeapa si nu te-ai prins inca de noul nume si locatie? io n-am cautat si m-am prins in 20 sec. pai, e simplu: meriti ma. (horica, daca ai comentarii, recomand sa lasi peria de par jos, diadema sau ce mai portzi tu in particular si sa vii se ceri satisfactie. desigur, ma astept sa vii spalat la parul tau frumos de care sa te tarai prin curte. eventual- mai stii dracului?- sa te speli si la cool. ti-ar folosi cred, sa nu-ti ramana ranga intzepenita. in cool.) mai e nevoie sa repet ce am cu voi?

aaa, buna asta, cica sa fac o lista

power flotors

united cotors

go pracing

ce de-a nume in engleza coaie. de-ai sti macar sa legi 2 vorbe.,,

automovile labaria- auleu, d c bavaria? d-acolo sunteti? voi ati schimbat pe garantie 2 grupuri conice de moto de militzie dejaba? sa afle bajetzii k de fapt era un cui in anvelopa? k d-aia huruia? aaa, aia cu pata de contact intre pinioanele din grup o stie cineva? voi nu. fraierii de la stuttgart stiu?

in visele tale enorme imagineaza-ti financiar cat pierzi k ma pish pe tine si cat ai plati un pupila dilatata sa-mi ia gatu. da e fezabil? dupa ce invetzi sa schimbi o bujie cu iz de schnitzler, poti considera. hai k te apropii, mai ai maxim 25 de ani.

iarasi, ce am cu voi? oare ce poola mea am? nu inteleg. zau. cred k sunt nebun. asa niste firme reliable si serioase...

astfel incat: daca mai vii cu faze de seo, da mie x euro sa-ti fac optimizare, etc. da ma, iti dau. FA-MI OPTIMIZARE DE VIATZA SEXUALA. MAI PE INTRLESU TAU, FA-MI O MUE MA. SI-TI IDAU 3 EURO. altfel, marsh ma.

CEO= ne place sa va footem nevestele si alte catzele sau pisici ce avetzi voi credincioase desigur. c'est la vie. tu in crasma de lux din dorobantzi rostesti cu eNfaza life as we live it, io zic life as i fuck your bitch.

completeaza advocatu (poporului): "and she likes it a lot"

si totusi nu inteleg

CE POOLA MEA AM CU VOI?