Ce nu intelege sau nu spune nimeni e urmatoarea chestie, foarte simpla de altfel. In nici o societatea civilizata nu exista o grupare civila organizata dar neinarmata capabila sa creeze "tulburari" sociale, si niciuna care sa aiba experienta in HAI ZI TU: 1. atacarea fortelor de ordine? 2.lupta cu fortele de ordine? 3. rezistenta in fata fortelor de ordine?

BA EXISTA. ROMANIA A INVENTAT CEVA: MINERII. Auch, scuze, nu mai sunt minerii. ok. mai simplu. in orice germanie, anglie, franta, italie, in afara de suporterii echipelor de fotbal, se mai aduna undeva mii de oameni? care sa mearga organizat spre un eveniment? sunt discutii nenumarate k provocari k etc. iti spun sigur un singur lucru: azi- e 15 ianuarie 2012, ora 23.09- singura autoritate functionala in statul roman este fie jandarmeria, fix vaga notiune de popor, cu suporteri sau fara. in secunda in care jandarmeria se va dovedi ineficienta, ce urmeaza?

am injurat copios si in repetate randuri "generatia pro". de ani de zile citesc manifestele prietenilor din grecia, etc, vaz pe facebook cum "suporterul" posteaza o imagine gen "cand v-am rasturnat duba" si politistul posteaza o alta " cand te-am urcat in cealalta duba dupa ce ai rasturnat-o pe prima".si zic iote ma drogatu din atena,are sange. poate ar trebui sa-mi cer scuze cate "generatia pro".

COAIE, ASTA E DEMOCRATIE.

suntem atat de multi care putem face rau adevarat dar nu ne-am apucat- inca.

sa-ti explic si io acum cum fac "hituri" imaginile de pe agentiile de presa internationale. in romania e o mare coloana de demonstranti pasnici si organizati. auleu. e 23 august? o sa apara maxim o imagine. o sa-i doara la basca in continuare pe toti. auleu, e foc in romania? ajungem pe prima pagina peste tot. asta era scopu. k nu s-a sacrificat nici o virgina. n-au violat-o pe mama. zi mie ca ti-au dat foc la transalp. cateva capete sparte, sa traiasca. dar maine in loc de 3 poze cu comentari ironice pe reuters o sa avem 300. astora care vor sa scape de prostu de basescu- straini nu romani- imaginile alea multe si comentariile grave le vor da suficienta apa la moara. k enspe ciori de florarese n-o sa mai poata vinede maine lalele cu 8 euro bucata ete ma doare haaaat la cuc.

era si este necesar.

tu nu stii si nu crezi. io am patit prea des sa ma ameninte spp-ul k ma impusca in cap si cand am intrebat "dar d c, tati, k e presedintele cu amanta si colegu cu cardu din nikon v-a scapat? k ai arma? am si io. hai sa ne impuscam in cap acu cu 40 de martori. reciproc.pentru ce? sa poata trainel sa-i dea la buci in continuare lu nuti a lu dorin cocos? si noi, angajatii- k aia eram- sa ne macelarim?"

la care ala raspunde: "fratili meu, am lucrat sub 3 presedinti. asta-i primu' de-l ardeti. iti zic sigur, ne vedem la urmatorul."

cine ma cunoaste stie k am habar despre ce vorbesc.

IN ALTA ORDINE DE IDEI: geniala ideea aluia care a separat grupurile.

e 23.31. au ramas fix 200 de oameni la universitate. n-ar mai fi transmis nimeni nimic deja daca nu dadeau aia foc. pentru k noi am esuat in a fi solidari. frekam poola la tv. noroc ca fac aia scandal si tin audienta.

da pe CNN. sunt tancuri pe strazi in siria. nik despre ro. revino-ti.

clasica dar buna ideea aluia care a adus "suporterii" pentru ca pensionarii inteligenti nu pot rezista pe vremea si temperatura asta. deja se duc la culcare. si noi, ceilalti, abia revenim din vikend cu burta mare sau mana luxata. maine e ziua cheie. SA VA VAD. LUNI.

(sa-ti simplific, e ca la videochatiste, tre sa prinzi ora 19 in america sa faci o treaba. nu pot cere lu bunicu sa stea pe strazi pana la 3 dimineata)

si ultima intrebare: cati din noi mai eram in viata azi daca nu exista SMURD?

SI NU MA POT ABTINE: BRAVO COAIE K AI DAT UN SALARIU PE CAUCIUCURI DE IARNA. TE-AI SCOS. SA NU IEI AMENDA.